Απεικονιστικές εξετάσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Χριστοδούλου Γεώργιος   
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 17:31
Στο ιατρείο μας ο πελάτης έχει την δυνατότητα να κάνει συγκεκριμένες απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφία και υπέρηχος), που είναι μερικές φορές απαραίτητα για την σωστή διάγνωση και συνεπώς αντιμετώπιση ορισμένων παθολογικών καταστάσεων.
 
 
Για τη λήψη ακτινογραφιών άριστης ποιότητας, συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς συνεργάτες και χρησιμοποιούμε ψηφιακά μέσα εμφάνισης και ανάγνωσης ακτινογραφιών που προσφέρουν εξονυχιστική λεπτομέρεια των ανατομικών δομών και της ακεραιότητάς τους. Έτσι είναι δυνατή η απεικόνιση ακόμα και των πιο ήπιων διαταραχών και η αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων στην αρχή τους.   
 
Ακόμη, το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας φορητό υπέρηχο, που κάνει δυνατή την διάγνωση φυσιολογικών (πχ κυοφορία) και παθολογικών καταστάσεων (πχ πυομήτρα, ουρολιθίαση) δυνατή ακόμη και σε κατ' όικον επίσκεψη.
 
Οι καταστάσεις στις οποίες είναι απαραίτητη η χρήση απεικονιστικών εξετάσεων, και μπορούν να διαγνωστούν στο ιατρείο μας είναι:
 
  • Ορθοπαιδικά προβλήματα όπως κατάγματα, εξαρθρήματα, οστεομυελίτιδα, πανοστείτιδα, νεοπλασίες οστών, οστεοραθρίτιδα, δυσπλασίες
  • Προβλήματα του ουρογεννητικού όπως ουρολιθιάσεις, κύηση, ενδομήτριες συλλογές
  • Προβλήματα εσωτερικών οργάνων όπως συλλογή υγρού στην κοιλιά, οι νεοπλασίες εσωτερικών οργάνων,
  • Καρδιαγγειακά προβλήτα όπως διατατική μυοκαρδιοπαθεια, ενδοκάρδωση, βαλβιδική ανεπάρκεια ποικίλους ατιολογίας, διροφιλαρίωση με δυνατότητα κλινικής σταδιοποίησης της νόσου, περικαρδιακή συλλογές
  • Προβλήματα κατώτερου αναπνευστικού, όπως πνευμονία, μεταστατικές εστίες νεοπλασμάτων σοτυς πνεύμονες