Υιοθεσίες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Χριστοδούλου Γεώργιος   
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 12:16

Αν δεν είχατε μέχρι τώρα την εμπειρία να συνυπάρχετε με ένα τετράποδο φίλο, ποτέ δεν είναι αργά. Η συντροφιά ενός κατοικιδίου προσφέρει μοναδικά συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης, ενώ είναι ιδανική για την πιο σωστή ανατροφή των παιδιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν αισθήματα υπευθυνότητας και ευαισθησίας.

Η απόκτηση ενός σκύλου ή γάτας μπορεί να γίνει είτε μέσω επαγγελματιών εκτροφέων, εφόσον επιθυμείτε ζώο συγκεκριμένης φυλής (ράτσα) ή με υιοθεσία ενός ζώου ακαθόριστης φυλής, τόσο από κάποια οικογένεια  όσο από το κάποιο φιλοζωικό σωματείο. Επίσης, η υιοθεσία αν και συνήθως γίνεται σε μικρές ηλικίες, μπορούν κάλλιστα να είναι εξίσου πετυχημένες και όταν αφορούν μεγαλύτερης ηλικίας ζώα. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα σκυλάκι μεγαλύτερης ηλικίας απαιτεί λιγότερο χρόνο και κόπο ώστε να εκπαιδευτεί και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον, εφόσον φυσικά λαμβάνεται πάντα υπόψη ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του κάθε ζώου.

Το ιατρείο μας συνεργάζεται με εκτροφείς και εισαγωγείς συγκεκριμένων φυλών και μπορεί να σας προμηθεύσει  σκυλάκι οποιασδήποτε ράτσας επιθυμείτε με χαρτιά καθαροαιμίας (pedigree). Επίσης, φιλοξενούμε και χαρίζουμε ζώα ακαθόριστης φυλής, είτε από δεσποζόμενα σκυλάκια πελάτών μας είτε από σκυλακια του φιλοζωικού σωματείου Τρικάλων "Ο Άργος", με το οποίο συνεργαζόμαστε στενά. 

Για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει δεν έχετε παρά να περάσετε από το ιατρείο, στην βιτρίνα μας πάντα θα υπάρχει κάποιο ζωάκι για υιοθεσία. Εναλλακτικά, στην σελίδας μας, στο τμήμα "Φωτογραφικό υλικό> Υιοθεσίες" θα βρίσκετε φωτογραφίες από τα σκυλάκια και τα γατάκια που χαρίζουμε. 

Μαζί του θα "πάρετε" και συμβουλές ανατροφής ενώ στο τμήμα του pet shop θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε το καινούριο μέλος της οικογένειας να νιώσει σαν το σπίτι του. Η κτηνιατρική μας ομάδα μπορεί να καλύψει όλα τα θέματα φροντίδας και κτηνιατρικής μέριμνας του μικρού σας φίλου.